Reno, USA. 6 octombrie 2016. Candidatul republican la președinția SUA, Donald Trump, a fost scos de urgență de pe scenă de doi bodyguarzi sâmbătă seara după ce u bărbat aflat în primele rânduri a strigat “Armă!”, în timpul unui miting electoral la Reno, în statul Nevada.
În același timp, alți agenți au imobilizat un bărbat aflat în primele rânduri din public, transmit agențiile internaționale de presă și posturile de televiziune CNN și BBC.
Trump a revenit pe scenă după câteva minute și și-a continuat discursul, în uralele mulțimii. “Nu vom fi opriți niciodată”, a spus el. “Nimeni n-a spus că va fi ușor. Vreau să mulțumesc Secret Service”.
Într-un comunicat publicat imediat după incident, și stafful său de campanie a mulțumit Secret Service (serviciul care răspunde și de securitatea președintelui SUA și care asigură protecția candidaților la președinție) și forțelor de ordine ale orașului Reno și ale statului Nevada pentru “reacția rapidă și profesionistă”, precum și “miilor de oameni prezenți, pentru susținerea incredibilă”.

LEAVE A REPLY