Bucureşti. 11 noiembrie 2016. Două grupuri de suporteri polonezi au fost la un pas să se bată la intrarea în Arena Naţională. Şi asta nu este nimic. Încălziţi de atmosferă şi băutură, polonezii s-au încăierat în Centrul Vechi din Bucureşti. Unii dintre ei nu au mai prins meciul, fiind conduşi la secţia de poliţie.
Un conflict a izbucnit vineri seara, la intrare în Arena Naţională, două grupuri de suporteri polonezi având un schimb de replici, unii dintre ei încercând sa ajungă la celalalt grup. Pentru a aplana conflictul jandarmii au folosit gaze lacrimogene.
Vineri după amiază, în cadrul filtrului instituit la ieşirea de pe A1 jandarmii au depistat mai multe arme albe şi materiale pirotehnice în maşinile cu care suporterii polonezi se deplasau spre stadion, 60 de persoane fiind oprite şi pentru alte verificări, a anunţat Jandarmeria Capitalei.

Alţi şase suporteri polonezi au ajuns vineri la Secţia 14 de poliţie după ce s-au încăierat într-un bar din Centrul Vechi al Capitalei, zeci de jandarmi intervenind pentru a îi despărţi. Trei suporteri polonezi au fost răniţi.
Peste trei mii de poliţişti şi jandarmi asigură ordinea publică vineri, în zona Arenei Naţionale şi in incinta stadionului, meciul fiind unul cu grad ridicat de risc.