București, 15 noiembrie 2016. Procurorii Serviciului Teritorial Ploieşti al DIICOT au efectuat, marţi, 23 de percheziţii în judeţul Prahova şi în municipiul Bucureşti la domiciliile unor suspecţi de trafic de droguri de risc şi mare risc, 60 de persoane urmând să fie conduse la audieri.
Potrivit unui comunicat al DIICOT, procurorii şi poliţiştii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) au făcut 18 descinderi în judeţul Prahova şi cinci în municipiul Bucureşti.
“În cauză, există suspiciunea rezonabilă că, începând cu anul 2015, un număr de 10 suspecţi au comercializat canabis, comprimate ecstasy, comprimate care conţin amfetamină şi substanţe noi cu proprietăţi psihoactive (etnobotanice) unor consumatori din judeţul Prahova”, se precizează în comunicat.
Conform aceleiaşi surse, de la domiciliile suspecţilor au fost ridicate aproximativ 50 de grame de canabis, 17 comprimate de ecstasy, ustensile pentru consum, ambalare şi distribuire a drogurilor, telefoane mobile şi diverse sume de bani.
După finalizarea percheziţiilor, la sediul Serviciului Teritorial Ploieşti al DIICOT vor fi duse la audieri 60 de persoane.

LEAVE A REPLY