Pitești. 22 noiembrie 2016. O explozie puternică s-a produs, marți seară, într-un apartament din Pitești. Un bărbat a fost grav rănit în urma deflagrației și a fost internat la spital.
În momentul producerii exploziei în apartament se aflau doi fraţi, care executau lucrări de amenajare a locuinţei situată în cartierul piteştean Trivale. Suflul exploziei a făcut ca bucăţi de geam şi termopan să zboare la aproximativ 15 metri de imobil.

“A fost o explozie neurmată de incendiu, într-un apartament din cartierul Trivale. A fost afectat doar apartamentul respectiv, o persoană fiind rănită. Totul din cauza unei acumulări de gaze. (…) În interiorul locuinţei erau doi fraţi, care lucrau în respectivul imobil, îl zugrăveau, îl amenajau. Colegii mei au intervenit cu un echipaj cu apă şi spumă şi două ambulanţe, una de prim ajutor şi una de terapie intensivă mobilă. O persoană este rănită. A primit îngrijiri medicale de la colegii mei şi a fost transportată la Spitalul Judeţean Argeş”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure.

Speriați, locatarii blocului au ieșit în stradă.