Pitești. 24 noiembrie 2016. Weekend-ul acesta ești așteptat la VIVO! Piteşti unde anotimpul cadourilor vine mai repede, cu multe bucurii pentru cei mici și pentru cei mari. Sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 19:00, la VIVO! Piteşti are loc evenimentul care marchează începutul iernii: aprinderea luminilor de Crăciun. Raluka este invitatul special al serii şi promite că va face un super spectacol alături de band-ul ei.

Fascinantele decorațiuni de Crăciun, desprinse parcă din basme, și un super concert Raluka vor contura atmosfera de sărbătoare în acest sfârşit de săptămâna la VIVO! Piteşti. Tradiția continuă ca în fiecare an când, la sfârșitul lunii noiembrie, centrul comercial se transformă într-un tărâm de poveste ce aduce magia sărbătorilor în sufletele clineților săi. O feerie de culori și un spectacol de lumini abia așteaptă să fie dezvăluite piteștenilor, iar cei mici, dar și adulții se vor putea bucura de prezența personajelor de poveste din standurile cu decorațiuni.

La parterul mall-ului va fi amplasat un decor de mărimi impresionante, intitulat “Atelierul cadourilor lui Moş Crăciun” care va cuprinde o construcție spectaculoasă unde copiii vor putea admira ajutoarele Moşului în acţiune. Spiriduşii vor lua forma unor şoricei care îl vor ajuta pe Moş Crăciun să citească scrisorile cu dorinţe pe care le primeşte de la cei mici, să aleagă şi să ambaleze cadourile copiilor, ca mai apoi să le împartă în seara de Ajun.

Nici anul acesta nu vor lipsi din peisajul iernatic Calea Lactee și steluțele cu figurine de pluș, iar familiile se vor putea urca în sania Moşului trasă de reni, element creat în marime naturală, numai bun pentru o fotografie care să vă rămână amintire.

VIVO! Piteşti oferă în dar clienţilor săi, în fiecare prag de iarnă, un superconcert cu unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti. Sâmbătă, începând cu ora 19.00, este rândul Ralukăi să urce pe scenă și să aprindă luminile de Crăciun alături de fanii săi, oferindu-le piteștenilor un recital special cu cele mai îndrăgite hituri ale sale.

Şi pentru că ştie că adori să faci surprize celor dragi, VIVO! Piteşti ţi-a pregătit de sărbători o campanie de vânzări în care îţi dublează cumpărăturile pentru ca tu să le poţi face cât mai multe cadouri persoanelor importante din viaţa ta.

Duminica este dedicată copiilor la VIVO! Piteşti. Copiii sunt invitați și duminica aceasta, de la ora 16.00, să se bucure de un spectacol de teatru captivant intitulat “Căsuţa din pădure”. Cei mici, cât și adulții, vor confecționa felicitări de Ziua Națională la atelierele de creație.

Din noiembrie, Pitești Mall a devenit VIVO!
VIVO! Pitesti înseamnă experiențe de shopping deosebite pentru întreaga familie, concepte inovatoare, evenimente si expozitii, o destinatie de petrecere a timpului liber.