Pitești. 24 noiembrie 2016. VIVO! Piteşti dă startul sezonului cadourilor în campania „De Sărbători îţi dublăm cumpărăturile”, care se desfășoară în perioada 26 noiembrie – 23 decembrie 2016, răsplătindu-şi astfel clienţii fideli cu premii atractive: în fiecare zi unui câştigător norocos i se va dubla valoarea cumpărăturilor, prin vochere cadou în limita a 1000 de lei.
Piteștenii care cumpără în valoare de minim 200 de lei pe un singur bon fiscal, pot merge la Biroul de Informații aflat la parterul centrului comercial unde vor completa un talon de participare la campanie. În perioada 27 noiembrie – 23 decembrie, în fiecare zi va avea loc câte o extragere a unui câștigător care va primi din partea centrului comercial vouchere de cumpărături în valoare de până la 1000 de lei în magazinele participante la campanie, în funcţie de valoarea cumpărăturilor pe care le-a făcut în VIVO! Piteşti. Voucherele cadou vor putea fi folosite în magazinele participante la campanie: Gatta, BSB, Kenvelo, Lee Cooper, Timeout, Tom Tailor, Alb si Negru, Benvenuti, Yves Rocher, C&A, Enika, Fanylux, Plusoptic, Kultho, Kendra, Splend’or, B&B Collection, Musse, Otter, ALDO, Deichmann, Subway, Motivi, Kallia, Kids Mania, Strike Mania, Bigotti, Catali, Xpress, KFC, Steilmann, Da si Nu, Roka Top Design, Dinoland, Mondex, Rinascenti, La Femme si Poema. Mai multe detalii şi regulamentul campaniei pot fi găsite pe www.pitesti-mall.com.

Sărbătorile încep cu o zi de mega reduceri

În plus, cei care aleg să-și petreacă weekend-ul în VIVO! Piteşti vor beneficia de reduceri la o mulţime de magazine. Piteştenii au încă un motiv de bucurie, pentru că centrul comercial va organiza Black Friday și vineri, 25 noiembrie. Clienţii sunt aşteptaţi să profite de reduceri în magazinele lor preferate, putând afla mai multe detalii despre promoțiile speciale pe pagina de Facebook a centrului comercial, www.facebook.com/VIVOPitesti și pe site.

Din noiembrie, Pitești Mall a devenit VIVO!
VIVO! Pitesti înseamnă experiențe de shopping deosebite pentru întreaga familie, concepte inovatoare, evenimente si expozitii, o destinatie de petrecere a timpului liber.