Pitești. 25 noiembrie 2016. 17 persoane au ajuns la spital după ce două autobuze care transportau muncitori ai uzinei Dacia s-au ciocnit în centrul Piteșiului, pe strada Smeurei. Șoferul autobuzului care cobora din cartierul Trivale a rămas încarcerat.
La prima evaluare, 12 răniţi au fost preluaţi de ambulanţe SMURD, iar alţi cinci au fost preluaţi de Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Prima ipoteză pe care Inspectoratul de Poliție a luat-o în calcul a fost aceea că prima ipoteză este că accidentul s-ar fi produs din cauza nepăstrării distanţei de siguranţă între cele două autobuze.
Se pare că autobuzul pe care îl conducea a rămas fără frâne în timp ce cobora prin fața Jandarmeriei, ajungând astfel să se ciocnească de celălalt autobuz.

Alți răniți ușor au refuzat să fie transportați la spital – ISU Argeș

Prefectura Argeș au declanșat codul roșu de intervenție. Cele două autobuze transportau 88 de pasageri spre uzina Dacia.
În urmă cu două luni, 14 angajați ai Dacia au fost răniți după ciocnirea altor două autobuze pe Drumul Naţional 73 D, care leagă localitatea Vultureşti de Piteşti.