Pitești. 25 noiembrie 2016. Compania care asigura transportul angajaților de la Dacia și-a asumat întreaga răspundere pentru accidentul produs în această dimineață la Pitești. Conform societății, șoferul se află în stare gravă, iar din cei 18 angajați Dacia răniți, doar unul singur mai este sub supravegherea medicilor, ceilalți fiind externați. Societatea a demarat o anchetă proprie pentru a stabili cauzele producerii accidentului.

Conform Madcom DLS Impex SRL, din București, firma ale cărei autobuze care transportau muncitori la uzina Dacia au fost implicate în accidentul de dimineață din centrul Piteștiului, șoferul se află în stare gravă și se află în continuare internat la Spitalul Județean Argeș. În schimb, alți 16 angajați au fost externați după primirea ajutorului medical, unul singur fiind în continuare sub supraveghere medicală la același Spital Județean.

La nivelul societății care asigură transportul de persoane pentru Automobile Dacia a fost constituită o celulă de criză care monitorizează starea de sănătate a personalului și acodă suportul necesar în astfel de situații.

Prin intermediul unui comunicat de presă, Madcom DLS Impex SRl a anunțat că își asumă întreaga răspundere pentru producerea acestui eveniment.

Ne exprimăm regretul profund cu privire la producerea acestui trist eveniment și suntem solidari cu persoanele accidentate și cu familiile acestora  – DLS

Societatea mai transmite că pentru toate mijloacele de transport persoane au fost efectuate verificările tehnice și că societatea a demarat deja o anchetă proprie cu privire la circumstanțele producerii acidentului.

Reprezentanții societății susțin că până acum compania nu a mai fost implicată în niciun accident soldat cu victime, flota de mașini fiind compusă de 250 de mijloace de transport persoane care deservește peste 70 de societăți comerciale.