Pitești. 26 noiembrie 2016. VIVO! Piteşti a devenit, de sâmbătă, un tărâm de poveste, unde copiii își vor da întâlnire cu Moș Crăciun, iar părinții pot face cumpărături pentru cadouri beneficiind de campania „De Sărbători îţi dublăm cumpărăturile”, care se desfășoară în perioada 26 noiembrie – 23 decembrie 2016.
Sute de baloane au început să cadă de deasupra piteștenilor care au venit să asiste la momentul aprinderii luminilor de sărbători. Întregul mall a prins viață, iar pe scenă a urca Raluka, vedeta oferind tuturor un spectacol grandios.
Cei care s-au bucurat cel mai mult de momentul care a marcat venirea sărbătorilor au fost cei mici, pentru că centrul comercial a devenit un tărâm de poveste.
La parterul mall-ului a fost amplasat un decor de mărimi impresionante, intitulat “Atelierul cadourilor lui Moş Crăciun” care cuprinde o construcție spectaculoasă unde copiii pot admira și își pot face fotografii cu ajutoarele Moşului. Spiriduşii au luat forma unor şoricei care îl ajută pe Moş Crăciun să citească scrisorile cu dorinţe pe care le primeşte de la cei mici, să aleagă şi să ambaleze cadourile copiilor, ca mai apoi să le împartă în seara de Ajun.

Nici anul acesta nu lipsește din peisajul iernatic Calea Lactee și steluțele cu figurine de pluș, iar la etaj familiile pot putea urca din nou în sania Moşului trasă de reni, element creat în marime naturală, numai bun pentru o fotografie care să vă rămână amintire.
Iar afară, aveți acces la cel mai modern patinoar din Pitești! Deja, din prima seară, piteștenii au luat cu asalt noua distracție.

Campanie de sărbători ca să cumperi cadouri pentru cei dragi
Și adulții au motive de bucurie. Clienții care cumpără în valoare de minim 200 de lei pe un singur bon fiscal, pot merge la Biroul de Informații aflat la parterul centrului comercial unde vor completa un talon de participare la campanie. În perioada 27 noiembrie – 23 decembrie, în fiecare zi va avea loc câte o extragere a unui câștigător care va primi din partea centrului comercial vouchere de cumpărături în valoare de până la 1000 de lei în magazinele participante la campanie, în funcţie de valoarea cumpărăturilor pe care le-a făcut în VIVO! Piteşti.
În plus, cei care aleg să-și petreacă weekend-ul în VIVO! Piteşti vor beneficia de reduceri la o mulţime de magazine. Clienţii sunt aşteptaţi să profite de reduceri în magazinele lor preferate, putând afla mai multe detalii despre promoțiile speciale pe pagina de Facebook a centrului comercial, www.facebook.com/VIVOPitesti și pe site.

Din noiembrie, Pitești Mall a devenit VIVO!
VIVO! Pitesti înseamnă experiențe de shopping deosebite pentru întreaga familie, concepte inovatoare, evenimente si expozitii, o destinatie de petrecere a timpului liber.