Pitești. 29 noiembrie 2016. Începând cu data de 30 noiembrie 2016 ”ABSOLUT TV – TELEVIZIUNE LA ABSOLUT”, schimbă abordarea, aducând conceptul de media mai aproape de oameni!

ABSOLUT TV se reinventează și, din respect pentru telespectatorii noștri, vom oferi informații pertinente pentru fiecare segment de vârstă!

Venim în întâmpinarea argeșenilor cu o grilă nouă, cu o echipă profesionistă, cu emisiuni și transmisiuni live. Din 30 noiembrie, evenimentele importante din viața județului Argeș le veți vedea live, la ABSOLUT TV! În fiecare zi, toate subiectele importante vor fi dezbătute împreună cu specialiști și cu factorii de decizie.

Vă propunem un format dinamic, cu accent pe informare, și emisiuni care acoperă tot spectrul de interes: social, sănătate, agricultură, educație, cultură, administrație, politică, sport, turism, divertisment și tehnologie.

În fiecare săptămână, la ABSOLUT TV, veți putea urmări emisiuni speciale cu personalități locale, dar și de la nivel național, dezbateri politice, povești de viață, sfaturi utile, noutăți din lumea medicală, subiecte economice de actualitate, bussines-uri de succes, campanii de presă, spectacole dedicate copiilor, istorii culinare, muzică populară, sfaturi pentru cei plecați peste hotare, rubrici de fashion.

Astfel, ABSOLUT TV își propune să devină principala sursă de informații serioase, precise și obiective! Dezvoltăm o platformă de comunicare, promovare şi  informare, dedicată tuturor telespectatorilor.