Argeș, 30 noiembrie 2016. În aceste zile magiunul de prune Topoloveni participă pentru a doua oară la expoziția internațională Menope (Middle East Natural & Organic Product Expo)- cel mai amplu eveniment din Orientul Mijlociu dedicat produselor naturale și organice.

La World Trade Centre în Dubai

Magiunul din prune Topoloveni depășește granițele țării și ale Uniunii Europene și arborează steagul României la World Trade Centre în Dubai, unde va reprezenta cu mândrie tradiția gastronomică românească la expoziția internațională Menope, din perioada 29 noiembrie- 1 decembrie. Astfel, potrivit informării magiunul de prune Topoloveni participă pentru a doua oară la Menope (Middle East Natural & Organic Product Expo). Magiunul din prune Topoloveni participa la această expoziție ca parte a programului de promovare pe fonduri europene ”I love European Fine Foods”, care a fost accesat de Sonimpex Topoloveni pentru primul produs românesc recunoscut la nivelul UE pentru tradiționalitate, unicitate și autenticitate, prin acordarea Indicației Geografice Protejate. Pe lângă această recunoaștere europeană a calității, Magiunul  din prune Topoloveni se prezintă pe piața arabă cu certificare HALAL, primită de la Mufiatul Cultului Musulman în România și cu două din maximum trei stele Michelin primite de la Institutul International pentru Gust și Calitate din Bruxelles. Magiunul de prune Topoloveni este un produs 100% românesc, 100% natural, fără zahăr adăugat, fără E-uri, fără conservanți, fără gluten.
„Sărbătorim Ziua Națională a României reprezentând cu mândrie cultura gastronomică autentică românească în Orientul Mijlociu. Purtăm cu drag drapelul țării la gulerul produselor noastre și îmbrăcăm ia românească pentru a promova cele mai de preț elemente ale poporului român. Sperăm că toate certificările primite de excepționalul Magiun din prune Topoloveni să garanteze pe piața arabă gustul și calitatea deosebite ale acestui produs cu o tradiție de peste 100 de ani. Revenim cu drag în Orientul Mijlociu unde Magiunul de prune Topoloveni s-a bucurat de o promovare intensă și de aprecieri deosebite, dovadă că gustul și calitățile nutriționale se pot transforma într-un limbaj universal care poate apropia culturi din cele mai diferite colțuri ale lumii ”, a declarat Bibiana Stanciulov, director general Sonimpex Topoloveni, în comunicatul transmis. Mai multe informații despre magiunul de prune Topoloveni și produsele Topoloveana găsiți pe http://www.magiun-sonimpex.ro și pe pagina oficială de Facebook “Magiun de prune Topoloveni”. Sursă aici.