Mioveni. 4 decembrie 2016. Luni, 5 decembrie, ora 17.30, în ajun de Sf. Nicolae, la Mioveni se aprinde iluminatul festiv pentru sărbătorile de iarnă, iar orașul se va transforma într-o lume de basm.

“La fel ca în fiecare an, ne dorim să aducem spiritul sărbătorilor de iarnă aproape de sufletele fiecăruia dintre locuitorii Mioveniului și al tuturor celor care ne vor vizita în această perioadă. Sper că surprizele pregătite în acest an să îi încânte atât pe cei mici, cât și pe fiecare dintre adulții sau tinerii care vor ajunge prin centrul Mioveniului”, a precizat primarul Ion Georgescu.

Aceasta nu este însă singura surpriză pe care autoritățile din Mioveni o pregătesc locuitorilor din oraș. Pe 15 decembrie, în centrul orașului va fi și un Târg de Crăciun, cu produse tradiționale și nu numai. Iar momentul va fi marcat cu un spectacol grandios, printre invitați numărându-se Lidia Buble, Adrian Sână, Mateo, Adda, Emilia Ghinescu, Săndel și Aurora Mihai, Ingrid Lisaru, Johnny Bădulescu, Ștefania Vorovenci, dar și un celebru DJ care va mixa…colinde. Iar concerctul va fi prezentat de Cătălin Măruță.

În perioada de funcționare a ”Târgului de Crăciun – Mioveni 2016” (15-17 decembrie), vor fi organizate zilnic programe artistice, momente de animație pentru cei mici și multe alte surprize pentru toate vârstele.
4bradmioveni 1bradmioveni