Sibiu. 9 decembrie 2016. S-a redeschis Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac. În acest an au fost amenajate 14 camere duble cu pat matrimonial, iar pentru o seară de neuitat și mai multă intimitate, au fost construite trei igloo-uri cu diverse tematici.
Fiecare cameră a hotelului va fi personalizată, după placul oaspeților, în mai multe teme inspirate din Războiul Stelelor, Dracula, Epoca de Gheaţă, Mihai Viteazul Harry Potter, Titanic, Galdiatorul , King Kong sau Toate pânzele sus.
Ca de fiecare dată, mâncarea şi băutura vor fi servite din pahare şi farfurii din gheaţă.
Prețurile sunt decente!
O noapte într-o cameră dublă costă 440 de lei, iar cazarea într-un igloo costă 660 de lei.
Toate camerele sunt dotate cu mobilier din lemn, dușuri, toalete și televizoare, oferind o priveliste uluitoare atat asupra lacului Bâlea, care are o suprafață de 4,6 ha, cât și peste lanțurile muntoase din jur.
În Ajunul Crăciunului, oaspeții vor fi întâmpinați cu o serbare specifică, prezent fiind și Moș Crăciun. În seara magică de 25 decembrie invitații se vor bucura de o masă festivă cu mâncare, muzică și o frumoasă lansare de lampioane.
Pachetul de sărbătoare conține și activități de timp liber, însă contra cost: vizitarea Hotelului de Gheață, plimbări cu snowmobilul-ul, barca și sanii, tubing, echipament de shy și drumeții.

HDRtist HDR - http://www.ohanaware.com/hdrtist/
HDRtist HDR – http://www.ohanaware.com/hdrtist/

balea-ice-hotel3

HDRtist HDR - http://www.ohanaware.com/hdrtist/
HDRtist HDR – http://www.ohanaware.com/hdrtist/

balea-ice-hotel1