Pitești. 9 ianuarie 2017. Din cauza închiderii automate a unei vane de gez, presiunea a scăzut sub 0,5 bari, ceea ce a condus la imposibilitatea a peste 520 de persoane din orașul Topoloveni și comuna Leordeni de a se încălzi.

“Am cerut intervenția imediată, mai multe echipe au fost la fața locului pentru a remedia problema. Cea mai gravă problemă era aceea că nici spitalul de la Leordeni nu avea căldură, iar pacienții nu puteau sta în frig. Din fericire, s-a intervenit prompt, iar lucrurile au revenit la normal. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să asigurăm căldura la spital. Acum, toți consumatorii afectați au fost racordați la alimentarea cu gaz și nu mai sunt probleme”, a declarat pentru newsrepublic prefectul de Argeș Cristian Soare.

Vă reamintim că din această seară județul Argeș este sub cod portocaliu de ger, temperaturile putând să scadă între -15 și -25 de grade Celsius. Toate cursurile la unitățile de învățământ au fost sistate, în timp ce grădinițele și creșele din Mioveni funcționează în regim special.