Pitești. 13 ianuarie 2017. Deputatul Dan Bica nu ar prea vrea să rămână șeful PNL Argeș. Însă și-a lăsat o portiță, în cazul în care își va găsi suficientă susținere în organizație.
După demisia lui Ion Popa, Bica asigură interimatul filialei județene. El a impus-o și pe Olimpia Doru la conducerea PNL Pitești. În primăvară, susține deputatul, sunt programate alegeri, calendarul urmând să fie stabilit foarte probabil în ședința BPN de luni. Oricum, până la sfârșitul lunii, se va cunoaște data la care vor fi alegeri și în Argeș. Alegerile sunt necesare. Am fost in 2 ani de tranzitie. Biroul Permanent Național a stabilit să girez conducerea partidului până la noi dispozitii. Sunt prim vicepreședinte coordonator. Nu eu am cerut asta. La alegerile din iarnă va candida cine va dori și va câștiga cine va convinge. Fiind  deputat, eu sunt de drept vicepreședinte. Depinde de candidați dacă voi candida și eu sau nu. Eu sper să nu fie nevoie să candidez, adică să fie niște oameni care să își dorească conducerea filialei și care să fie în stare să fie locomotivă. Până acum nu văd niciun candidat, a afirmat Dan Bica.
PNL a obținut în Argeș un mandat de senator și unul de deputat. Cum Ion Popa își fixase ca obiectiv patru mandate de parlamentari, a demisionat după aflarea rezultatelor, iar Dan Bica a preluat interimatul.
 

LEAVE A REPLY