Românca și cei doi copii ai săi dispăruți în avalanșă, printre victimele savate

0
396

Italia. 20 ianuarie 2017. Românca dispărută în urma avalanşei din Italia şi fiica ei probabil se numără printre cele opt persoane salvate de echipele de intervenţie, însă, deocamdată, nu există niciun anunţ oficial, relatează presa italiană, citată de Mediafax.
Informaţii neconfirmate oficial: Al doilea copil al româncei ar fi fost scos în viaţă de sub hotel Al doilea copil al româncei salvată de sub hotelul afectat de avalanşa din Italia a fost găsit în viaţă, afirmă surse citate de site-ul IlCcentro.Gelocal.it, dar informaţia nu a putut fi deocamdată confirmată oficial.
Conform site-ului Quotidiano.net, o fetiţă de şase ani, care ar putea fi cea a româncei, a fost salvată. Potrivit site-ului Consumatrici.it, adjunctul ministrului de Interne, Filippo Bubbico, a confirmat scoterea în viaţă a fetiţei într-o declaraţie făcută pentru postul de radio GR1.

Opt persoane au fost scoase în viaţă vineri la prânz de sub ruinele Hotelului Rigopiano, situat în localitatea Farindola (regiunea Abruzzo), la 42 de ore după avalanşă. Persoanele scoase în viaţă sunt trei bărbaţi, trei femei şi doi copii. Deocamdată, nu există niciun anunţ oficial privind numele şi starea persoanelor salvate.