Anglia. 30 ianuarie 2017. Vrea să schimbe viața cuiva cedându-i gratis un apartament complet mobilat în valoare de 120.000 de lire sterline. Este vorba despre un milionar britanic care înainte de a face avere a fost nevoit să doarmă pe străzi și acum vrea să ofere și el cuiva o șansă. Câștigătorul urmează să fie desemnat în urma unei selecții despre care Channel 4 va realiza un documentar, relatează Yahoo News UK, citat de Agerpres.
Marco Robinson are doi copii. Acesta deține 150 de proprietăți în întreaga lume, iar acum vrea să dea cuiva o “șansă”, așa cum a primit și el. Apartamentul cu trei dormitoare se află în Preston, Lancashire, iar persoana sau familia care îl va câștiga nu va trebui să plătească taxa către consiliul local pentru proprietate, care va fi suportată de Robinson. Selecția pentru desemnarea câștigătorului locuinței va dura șase săptămâni și va putea fi urmărită în cadrul unui documentar realizat de Channel 4. Marco Robinson și-a explicat gestul de a ceda apartamentul prin faptul că atunci când a avut nevoie a primit ajutor din partea unor persoane de la care nu se aștepta la acest lucru. “M-au ajutat să cred în mine”, a povestit el.
Persoanele interesate să intre în selecție trebuie să aibă peste 18 ani și să explice în nu mai mult de două paragrafe de ce ar trebui să fie beneficiarele generoasei donații. Cererile de înscriere pot fi depuse pe apply@myfreeproperty.com, iar mai multe informații pot fi obținute pe site-ul www.myfreeproperty.com sau pe pagina de Facebook @ThePropertyProgramme. Data limită pentru depunerea acestora este 2 februarie, la miezul nopții.