Argeș. 15 februarie 2017. Primăvara vine cu un spectacol inedit la Pitești. Astfel, pe 1 Martie sunt așteptați să cânte la Teatrul Al. Davila Marcel Pavel și Monica Anghel, iar pe 8 Martie este programat un spectacol gratuit.
Evenimentele organizate de instituțiile de cultură subordonate Consiliului Județean Argeș, cu prilejul zilelor de Dragobete, 1 și 8 Martie, debutează pe 25 februarie, de la ora 19.00, la Teatrul Al. Davila Pitești. Atunci a fost programat un spectacol de muzică folk și poezie, de Dragobete. Vor cânta Emeric Imre, Mircea Vintilă, Dinu Olărașu, precum și actorii Teatrului Al. Davila, Mirela Dinu și Dan Andrei. Biletele se găsesc la Agenția Teatrului Al. Davila, prețul unui bilet fiind de 30 lei/pers. Pe 1 martie, la ora 19.00, la Teatrul Al. Davila, Consiliul Județean Argeș și Teatrul Alexandru Davila organizează un spectacol extraordinar, cu Marcel Pavel, Monica Anghel și Vlad Miriță, împreună cu Orchestra Filarmonicii Pitești. Biletele se găsesc la Agenția Teatrului Al. Davila, prețul unui bilet fiind de 50 lei/pers.
Ulterior, pe 8 martie, la Teatrul Al. Davila, are loc un spectacol gratuit dedicat doamnelor și domnișoarelor din Argeș. Pe scenă vor urca artiștii Secției de Estradă ai Teatrului Al. Davila, Orchestra Doina Argeșului și Ansamblul Dorul. În funcție de numărul de solicitări ale pensionarilor e posibil să aibă loc două spectacole gratuite. Ulterior se va stabili și ora evenimentului.
Totodată, pe 1 și 8 Martie, doamnele și domnișoarele vor beneficia de intrarea liberă la Muzeul Județean Argeș.

LEAVE A REPLY