Albota. 17 februarie 2017. Un accident grav a avut loc vineri seara, pe DN 65, între Piteşti şi Slatina, 11 persoane fiind rănite. Conform unor informații, două victime sunt în stare gravă, una fiind inconştientă.
Purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure, a declarat că mai multe echipaje de salvare şi de descarcerare au intervenit la locul accidentului, cel mai grav fiind rănită şoferiţa vehiculului, o femeie de 28 de ani, în vreme ce şoferul microbuzului a refuzat să fie dus la spital.
Paramedicii au acordat asistenţă medicală unui număr de 11 persoane, dintre care 10 au fost duse la spital.

Zece dintre răniţii din accident au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Argeş, şoferul microbuzului refuzând transportul. Rănită grav este şoferiţa autoturismului, care a fost descarcerată şi resuscitată. Din cauza vitezei, aeasta a pierdut controlul autoturismului și a intra în coliziune cu un microbuz plin cu muncitori. La spital a fost dusă şi o pasageră din vehicul, o tânără de 24 de ani, care este rănită, dar în stare stabilă, precum şi alte victime, conform purtătorului de cuvânt al ISU Argeș, Mădălin Epure, citată de Mediafax.

LEAVE A REPLY