București. 27 februarie 2017. Fostul premier și președinte al PSD, Victor Ponta a spus, la TVR 1, că e pentru prima dată când e de acord cu șeful său politic după foarte multă vreme. A fost, desigur, o formulă prin care Ponta a ajuns să îl critice pe Dragnea pentru faptul că partidul a ajuns să fie condus de o singură persoană.
”Prima dată când sunt de acord cu Liviu Dragnea după foarte mult timp. În afară de domnul Dragnea nu mai e nimeni la partid, el e singur, ceilalți aplaudă. E pe persoană fizică, niciodată nu a mai fost așa.Uite că se mai iau și decizii greșite. Eu sunt comentator, dacă nu mă întreabă nimeni în PSD, vorbesc în presă. Nu îmi doresc șefia PSD.”, a declarat Ponta.
Fostul președinte al PSD a lăsat să se înțeleagă că e posibil să plece din partidul pe care l-a condus, iar totul va fi lămurit în perioada următoare. ”Nu știu dacă rămân în PSD, e decizia conducerii. O să vedeți în curând ce o să fac. Eu nu am fost niciodată exclus, când am plecat, ne-am strâns mâna și am plecat.”, a spus Victor Ponta la TVR 1.