Pitești. 30 martie 2017. Astăzi, Parada Liceelor a deschis Târgul Educațional din incinta centrului comercial VIVO! Pitești. Consiliul Județean al Elevilor Argeș susține, pentru al șaselea an consecutiv, elevii claselor a VII-a și a VIII-a, venind în sprijinul acestora prin organizarea evenimentului ce poartă numele „Parada Liceelor”. Acest proiect are ca scop principal prezentarea ofertei educaționale a unităților de învățământ liceal din județul Argeș și a climatului de desfășurare a orelor de curs din cadrul acestora, prin intermediul direct al elevilor. Astfel, în cadrul „Paradei Liceelor” vor fi prezenți reprezentanți ai: Colegiului Economic „Maria Teiuleanu”, Colegiului Național „Alexandru Odobescu”, Colegiului Național „Ion C. Brătianu”, Colegiului Național „Zinca Golescu”, Colegiului Tehnic „Armand Călinescu”, Colegiului Tehnic „Costin D. Nenițescu”, etc.
În cadrul „Târgului Universităților” vor participa universități de prestigiu din București, precum și Pitești, cu scopul de a prezenta elevilor o multitudine de oferte din care aceştia pot alege.
De această dată, „Târgul ONG-urilor” își propune să ofere elevilor şi studenţilor din județul Argeș mobilizare și posibilitatea de a cunoaște activitatea desfășurată de organizațiile nonguvernamentale din județ, precum și starea potențială de a interacționa cu liderii acestora.