Titu. 4 aprilie 2017. Premierul Sorin Grindeanu i-a asigurat, marți, pe reprezentanții Renault, că infrastructura, mai ales tronsonul Sibiu – Pitești, reprezintă una dintre prioritățile Guvernului.
“Am avut discuții aplicate cu reprezentanții Renault. (…) Nu sunt primul, dar sper să fiu ultimul cu care să se discute despre infrastructură. Se discută din 2007 de acest lucru aici. Cred că e timpul să uităm de vorbe, să trecem la fapte. I-am asigurat pe reprezentanții Renault că infrastructura, mai ales tronsonul Sibiu — Pitești, e una dintre prioritățile noastre”, a spus Grindeanu.
În ceea ce privește dezvoltarea infrastructurii, acesta a arătat că își dorește ca ritmul să fie “cu totul și cu totul altul”.
“E vremea să terminăm cu vorbele, mai ales din punct de vedere al infrastructurii, și să se vadă lucruri. Avem bani, sunt bani europeni pe care până în acest moment România nu a știut să-i cheltuie. Aici cred că e o vină a tuturor guvernelor din trecut. Nu vreau ca Guvernul pe care îl conduc să se înscrie în această listă”, a susținut Sorin Grindeanu.