Pitești. 7 aprilie 2017. Europarlamentarul Laurentiu Rebega a fost prezent, impreuna cu liderii nationali, la lansarea celui mai nou partid din Arges, Forta Nationala. Organizatia din Arges este condusa de omul de afaceri Andrei Mihai, in timp ce organizatia de la Pitesti este condusa de Lavinia Rizescu.

Romania pe primul loc este sloganul sub care actioneaza noua structura, Laurentiu Rebega afirmand ca in cei 10 ani de la aderarea la UE, Romania nu a reusit sa reduca decalajul fata de alte tari din Uniune, in ciuda a ceea ce s-a facut pana acum.

Important este sa ne aparam interesele in primul rand, si la noi in tara si in Uniunea Europeana. Vtem ca in urmatorii 5-10 ani sa accesam tot ceea ce inseamna fonduri europene. Reducerea puternica a decalajelor intre tarile puternic dezvoltate si celelalte tari este singura modalitate de a face Europa puternica si functionala. Politica Romaniei nu este acum o politica pentru Romania. Este penteu altcineva. Trebuie sa jucam diplomatic, iar relatiile cu posibili parteneri nu te plaseaza in afara Europei.