Argeș. 29 aprilie 2017. PNL Argeş și-a ales noua conducere. Adrian Miuțescu a câștigat detașat, deși mulți dintre participanți au discutat și de un la al doilea tur. Astfel, noul președinte al PNL Argeș, Adrian Miuțescu, a fost ales cu 263 voturi. Pe locul doi s-a clasat Dănuţ Bica care a avut 89 de voturi, apoi Radu Perianu cu 82 de voturi şi Olimpia Doru, 40 de voturi.
În discursul său fostul lider al PNL Argeş, Ion Popa, le-a urat succes câștigătorilor, dar le atras atenția că ”noi ne batem cu Godzila, în județul Argeș”. Totodată, Ion Popa, și-a reconfirmat sprijinul și devotamentul PNL.
Deputatul Dănuţ Bica, a subliniat: ”M-am hotărât să candidez pentru că foarte mulți colegi de partid mi-au cerut-o. Pentru că nu sunt un tip conflictual, ci unul de construcție. Pentru că am condus organizația de două ori în perioade de criză și consideră, din păcate, că și în această ne găsim într-o situație de criză. (..) Candidez pentru că nu au apărut candidați noi care să aducă un plus major de noutate în echipa de conducere. (…) Toți cei patru care suntem astăzi suntem membrii ai fostului CJEx. Toți facem parte din generația politică implicată și până acum”. Consilierul judeţean, Olimpia Doru, a subliniat motivul pentru care vrea să candideze, sintetizând discursul pregătit în două minute: ”Cred că sunt acum soluția pentru PNL, dacă vrem cu adevarat ca PNL să spună că va deveni schimbarea în Argeș”. Adrian Miuţescu a mizat pe experienţa politică, dar şi pe reuşitele în calitate de deputat: ”Eu, de 27 de ani lupt şi sunt în slujba PNL. Ȋn perioada în care am fost deputat, mandatul 2004 – 2008, am făcut tot posibilul să ajut județul Argeș prin contribuția mea de a aduce investiții și proiecte pentru Argeș. (…) Eu candidez azi pentru reconstrucția PNL.”. Ales de curând preşedinte al PNL Piteşti, Radu Perianu, s-a înscris în cursa pentru şefia filialei judeţene a partidului. Radu Perianu a subliniat faptul că ”Stimați colegi, cu siguranță dv. sunteți coloana vertebrală a PNL în Argeș. (…) Cred că este timpul ca în Argeș, PNL să înceapă să joace șah în politică”, a declarat Radu Perianu.
După terminarea votului, noul președinte al PNL Argeș, Adrian Miuțescu, a mulțumit celor care l-au votat, dar și celor care nu l-a votat. ”Vreau să vă spun că în ultimile luni ne-am organizat pentru a reconstrui Biroul Județean și PNL . În aceste luni foarte mulți au încercat să se implice în alegerile de la Argeș. Când spun asta mă gândesc în primul rând la oamenii care încă mai sunt în PNL de la PSD. De aceea, le recomand celor care încă mai sunt printre cei de la PNL dar lucrează cu PSD-ul, să se ducă la PSD. Vreau să revenim la ceea ce a însemnat și ceea ce înseamnă PNL aici în leagănul Brătienilor”, a declarat Adrian Miuțescu.