Pitești. 6 mai 2017. Luna aceasta, VIVO! Pitești împlineste 10 ani de la deschidere. În toţi aceşti ani, centrul comercial a cunoscut o creştere durabilă pe toate planurile şi a îmbunătăţit constant oferta de servicii şi portofoliul de branduri, în funcţie de necesităţile şi cerinţele clienţilor săi, consolidându-și astfel poziția de cel mai bun loc pentru cumpărături şi de petrecere a timpului liber din Piteşti.
Pentru cea de-a 10-a aniversare, reprezentanţii centrului comercial au pregătit evenimente speciale, o zi întreagă de reduceri şi promoţii, un super concert, dar şi premii consistente pentru clienţi.
Premii fabuloase!
La ceas aniversar, VIVO! Piteşti îşi premiază clienţii cu o experienţă completă de 7 zile într-o destinaţie de vis, cu toate costurile incluse. Campania aniversară “Sărbătorim 10 ani cu premii fabuloase!”, organizată în perioada 17 aprilie – 13 mai oferă piteştenilor şansa de a câştiga o vacanţă exotică all inclusive în Maldive. Pentru a fi eligibili, participanții la tombolă trebuie să cumpere de 100 de lei pe un bon fiscal din magazinele centrului comercial şi să meargă la Biroul de informaţii de la parter pentru a se înscrie. Extragerea fericitului câştigător care va pleca în concediu în Maldive va avea loc pe 13 mai, pe scena din VIVO! Piteşti. De 10 ani, VIVO! Piteşti dă tonul în oraş în materie de distracţie, shopping şi premii.
Concurs pe Facebook!
VIVO! Piteşti organizează până pe 12 mai un concurs inedit pe pagina de Facebook, prin care invită clienţii fideli să împărtăşească cel mai frumos moment pe care l-au petrecut în mall-ul piteştean. Participanţii pot câştiga unul din cele 10 premii constând în vouchere de cumpărături în valoare de 500 de lei.
Torturi de la cei mici, premii de la VIVO!
Nici copiii nu au fost uitaţi de reprezentanţii centrului comercial, fiind şi ei părtaşi la aniversarea VIVO! Piteşti. Cei mici au primit o sarcină specială cu această ocazie, fiind responsabili cu decorarea celor 10 torturi imense expuse lângă scena din centrul comercial. Copiii de la 10 şcoli şi grădiniţe din Piteşti şi Mioveni au răspuns invitaţiei de a-şi pune toată imaginaţia şi creativitatea la contribuţie şi, prin mânuţele lor talentate, să coloreze şi să modeleze poveşti pe torturile aniversare din polistiren, în perioada 3 – 12 mai. După ce copiii vor duce la capăt provocarea de a împodobi machetele de tort cu diverse decoraţiuni, fiecare din cele 10 torturi va putea fi votat pe pagina de Facebook a VIVO! Piteşti, urmând ca cel mai apreciat tort să fie premiat, iar pe 13 mai copiii care l-au decorat sunt aşteptaţi pe scena din VIVO! Piteşti pentru înmânarea diplomei.
10 ani cu Smiley!
Pe 13 mai, centrul comercial sărbătoreşte împreună cu piteştenii 10 ani de când împlineşte dorinţe şi le-a pregătit clienţilor în această zi momente speciale, concursuri cu premii şi un concert senzațional Smiley. Pe parcursul întregii zile, vizitatorii centrului comercial se vor putea bucura de promoţii speciale oferite de magazinele lor preferate, iar clienţii care vor face cumpărături în valoare de minim 200 de lei vor primi garantat un bilet la film. Momentul culminat al aniversării va avea loc seara, când cel mai îndrăgit artist piteştean – Smiley – este așteptat să urce pe scena din VIVO! Piteşti pentru a susţine un concert live de senzație. Numărul 10 are însemnătate şi pentru Smiley, luna viitoare sărbătorind un deceniu de carieră solo.
Concertul va fi precedat de extragerea câştigătorului marii tombole aniversare, prilej pentru VIVO! Piteşti să-şi răsplătească clienţii cu un premiu pe măsura loialităţii lor.