Argeș. 24 mai 2017. O inițiativă privată se va desfășura pentru a patra oară în Piteşti. Vorbim despre parada bicicletelor. Aceasta se va desfăşura duminică, 18 iunie, începând de la ora 12.
Conform organizatorilor locul de întâlnire este parcul Lunca Argeşului. Deocamdată a fost creat pe Facebook evenimentul, iar organizatorii anunță că vor reveni cu amănunte. ”Evenimentul, așa cum v-am obișnuit, are ca scop promovarea deplasării pe două roți și educarea tuturor participanților la trafic în ceea ce privește prezența pe partea carosabilă a acestor vehicule”. Totodată, organizatorii explică că din acest an încearcă să coloreze și parada de anul acesta în verde, alb și portocaliu. ”Dacă dețineți un echipament/tricou cu una din culorile menționate, vă invităm să le “etalați” duminică, 18 iunie!”
Iată și regulile ce trebuie respectate: ”1) NU DEPĂȘIM PRIMA BANDĂ DE CIRCULAȚIE – mergem 2, maxim 3 în paralel; 2) NU ÎI DEPĂȘIM PE CEI DIN FAȚA NOASTRĂ – nu este concurs, nu sunt premii, nu dovediți nimic dacă arătați că știți să mergeți mai repede (sunt concursuri de profil pentru această mândrie) – viteza medie de deplasare o să fie de 10 km/h; 3) FĂRĂ: alcool, înjurături, MERS PE TROTUAR – vrem să dovedim că putem fi respectați în trafic, atâta timp cât și noi respectăm!; 4) din Piața Milea până în Piața Primăriei deplasarea se va face PE LÂNGĂ BICICLETE!”

LEAVE A REPLY