Gentea: Dacă nu cumpărăm brandul FC Argeș, nimeni nu ne va ierta

0
481

Pitești. 26 mai 2017. Primăria Pitești vrea să cumpere brandul FC Argeș pentru SCM Pitești și este dispusă, dacă va primi acordul Finanțelor, să plătească 350.000 de lei. La licitația organizată de ANAF pe 19 mai pentru brandul FC Argeș, Primăria Pitești a ofertat doar 100.000 lei, sumă considerată inacceptabil de mică în condițiile în care în 2016 se pornise de la o valoare de un milion de euro.

Consilierul local Cristian Gentea a afirmat că în opinia sa noua ofertă cu care primăria se va prezenta la viitoarea licitație va permite achiziționarea brandului – adică nume, stemă și culori, fără palmares- a fostei echipe fanion FC Argeș.

Eu am spus că dacă nu vom reuși să cumpărăm brandul, nu ne va ierta nimeni. Și mie mi s-a părut că suma de 100.000 de lei a fost foarte mică. Am avut consiliul de administrație, avem și un raport și cred că suma cu care vom veni acum, de 350.000 de lei, ne va permite să cumpărăm brandul. Cel puțin din informațiile pe care le avem

– Cristian Gentea, consilier local PSD.

Pentru a înscrie echipa de fotbal a SCM Pitești în sezonul următor, în Liga a II-a, unde a promovat, cu numele de FC Argeș, municipalitatea trebuie însă să se grăbească, termenul limită fiind cam sfârșitul lunii iunie.