Argeş. 13 iulie 2017. Instituția Prefectului Argeș a venit cu precizări importante în ceea ce privește situația de la înmatriculările de mașini și de la obținerea permisului auto. Asta după ce au exista oameni care s-au plâns de faptul că programările au ajuns să se facă peste o lună sau chiar mai bine, în unele cazuri.Instituția Prefectului Argeș a venit cu precizări importante în ceea ce privește situația de la înmatriculările de mașini și de la obținerea permisului auto. Asta după ce au exista oameni care s-au plâns de faptul că programările au ajuns să se facă peste o lună sau chiar mai bine, în unele cazuri.
”Având în vedere situația existentă la activitatea de Înmatriculări definitive, provizorii, obținerea și reînnoirea permisului de conducere din cadrul SPCRCIV Argeș vă comunicăm datele de rezervare online pentru următoarele activități:
– Programare obținere numere provizorii 8 august a.c.;
– Programare înmatriculări definitive  13 septembrie a.c.;
– Programare obținere permis auto proba teoretică 31 august a.c.;
– Programare obținere permis auto proba practică  12 octombrie a.c. –Pitești și 23, 30 noiembrie a.c. la Câmpulung și Curtea de Argeș;
– Programare reînnoiri permise auto 26 septembrie a.c.;”, se arată în comunicatul transmis de Prefectura Argeș.
Referitor la posibilitatea reînnoirii de urgență a permiselor de conducere expirate, Prefectura recomandă ”posesorilor să se adreseze ghișeelor deschise în București la sediul DRPCIV din str. Pipera nr. 49, unde se află și centrul de producție, urmând ca titularul să primească în aceeași zi permisul reînnoit.  De asemenea recomandăm ca posesorul de permis auto să poarte în permanență alături de permisul auto și dovada programării preschimbării, obținută urmare programării online de pe website-ul www.prefecturaarges.ro.  Precizam că Serviciul județean face eforturi deosebite pentru a onora cât mai multe solicitări din partea cetățenilor, acțiune care în prezent este limitată de posibilitățile tehnice și încadrările de personal. Problemele deosebite pe linie de reînnoire permise și înmatriculări definitive sau provizorie vor fi analizate cu atenție în vederea soluționării”.

LEAVE A REPLY