Mascații au intervenit pentru a-i liniști. Zeci de țigani s-au bătut cu topoare și săbii în Argeș

0
571

Bascov.26 septembrie 2017. Imagini șocante în centrul orașului Bascov din județul Argeș. Poliția a intervenit cu focuri de armă pentru a calma zeci de țigani care s-au luat la bătaie în fața Primăriei și a secției de poliție.
Două clanuri rivale s-au luat la bătaie cu bâte, săbii și topoare. Cum poliția nu i-a impresionat pe interlopi, au fost trimise acolo trupele speciale.
Scandalul a izbucnit la doi pași de sediul poliției din Bascov. Zeci de persoane au ieșit în stradă cu bâte și topoare. Țiganii au devastat și câteva mașini din zonă. Copiii nu au mai fost scoși de la ore, de frică să nu pice în mijlocul măcelului, iar școala a fost încuiată.
La fața locului, au venit oamenii legii care au încercat să îi liniștească, însă în zadar. Bandele rivale se băteau lângă mașina poliției.
Forțele speciale i-au pus la pământ pe scandalagii. Peste 20 de jandarmi (un cuplu chinotehnic și 3 autoturisme) au intervenit pentru a-i calma pe țigani. I-au încătușat și pe 10 dintre ei i-au dus la poliție pentru audieri. La spital, au ajuns alte patru persoane.