Argeș. 11 octombrie 2017. Un elev de nouă ani a fost rănit în timp ce se juca în curtea școlii. Accedentul s-a întâmplat la școala din Merișani. Elevul de clasa a treia alerga alături de câțiva colegi, când a călcat pe o bucată de fierbeton, care i-a străpuns put și simplu piciorul.
Trei cadre didactice supravegheau copiii în pauză și au observat imediat că ceva este în neregulă. Profesorii nu au putut face nimic pentru elevul rănit, așa că au anunțat directorul și au chemat o ambulanță și un echipaj de descarcerare.
Fierul care i-a străpuns piciorul micuțului era atașat de o bucată de ciment și îngropat sub pâmânt. Cadrele didactice au fost nevoite să sape pentru a elibera copilul, care a fost transportat, cu fierul încă înfipt în picior, la Spitalul de Pediatrie din Pitești, unde pompierii au participat alături de medici la intervenția chirurgicală.
Inspectoratul Județean de Poliție Argeș s-a sesizat și a timis echipaje la școala din Merișani și la Spitalul de Pediatrie în vederea investigațiilor.