București. 30 octombrie 2017 Un tren cu ruta București – Satu Mare a deraiat în Gara de Nord, în urmă cu puțin timp. Din primele informații, acesta a sărit de pe șină la un macaz, conform jurnalistii.ro. Circa 200 de persoane se aflau în tren. Contactați de Jurnalistii.ro, reprezentanții CFR au confirmat faptul că trenul are probleme, fără a ne spune exact dacă este vorba despre o deraiere, și în prezent staționează la ieșirea din Gara de Nord.
“Una din osiile locomotivei trenului IR 1741, Bucureşti – Satu Mare a rămas suspendată, la ieşirea peste macazurile din Gara de Nord, astfel că trenul nu şi-a mai putut continua parcursul”, anunţă CFR SA. La ora 20.30, locomotiva a fost repusă pe şine.

„Cei aproximativ 200 de pasageri din tren nu s-au aflat în pericol. Conform procedurilor aferente acestei situaţii, se încearcă varianta continuării călătoriei cu aceleaşi vagoane cuplate la o altă locomotivă. Dacă nu va fi posibil, pasagerii vor fi preluaţi de un alt tren care este pregătit în Revizia Bucureşti”, precizează CFR SA. Într-un final, s-a luat decizia ca trenul să repornească în cursă cu o altă locomotivă.

LEAVE A REPLY