Mivoeni. 9 noiembrie 2017. Dacia Duster a primit premiul pentru cel mai bun SUV de dimensiuni mici al anului 2017 in Marea Britanie.
Modelul constructorului de la Mioveni a fost recompensat astfel la premiile Green Apple, oferite de o organizatie infiintata in 1994, ce promoveaza practicile pentru protejarea mediului inconjurator.
Este pentru al treilea an la rand cand Dacia Duster primeste acest premiu in Marea Britanie, noteaza Automotiveworld.com.
Juriul a mentionat ca a acordat acest premiu Daciei Duster datorita pretului scazut, eficientei si a costurilor reduse de intretinere.
Ai nevoie de un credit si nu ai timp sa mergi la banca? Incearca adevaratul credit online de la Libra Internet Bank, prin care poti obtine pana la 20.000 de lei, cu o dobanda avantajoasa (DAE 10,94%). Ai banii in cont in doar cateva minute si nu faci niciun drum la banca. Afla mai multe!
“Suntem incantati ca Dacia Duster a fost recunoscuta pentru al treilea an la rand de catre un grup atat de respectat”, a afirmat Louise O’Sullivan, presedintele Dacia din Marea Britanie.