Pitești. 22 decembrie 2017 Tradiția tăierii porcilor a fost menținută și anul acesta, la Muzeul Golești, de Asociația comunelor din Argeș. 23 de porci au fost sacrificați și preparați, iar cea mai mare parte a produselor au ajuns la căminele de bătrâni și copii din județ.
Primarul de la Albota, Ion Dumitru, președintele Asociației Comunelor din Argeș (organizatoare a evenimentului) a venit și cu 1.000 de sărmăluțe, iar edilul din Băbana, cu 40 de kg de cârnaţi proaspeţi.
Primarii din mediul rural, dar și primarii din Mioveni, Ștefănești și Topoloveni au fost prezenți din nou la un eveniment devenit tradiție în Argeș. Primarii s-au întrecut în cei mai frumoși și mai cu greutate porci, au petrecut, ca o familie, la pomana porcului și s-au distrat. Nu au uitat nici de cei nevoiași însă. La eveniment au fost și șefi de deconcentrate, conducerea prefecturii și a Consiliului Județean. Cea mai mare surpriză a fost însă prezența fostului președinte Constantin Nicolescu, întâmpinat cu mare deschidere de toți cei prezenți.