București. 7 ianuarie 2018 Pedofilul care a agresat doi copii în liftul unui bloc din Capitală este încă liber, la două zile de la producerea incidentului. Între timp, procurorii au extins cercetările în acest caz, în atenția lor intrând și alte zone din București pe unde a trecut agresorul, informează Agerpres, care citează un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.
În urma numeroaselor telefoane date la 112, zece posibili suspecţi au fost audiaţi de anchetatori.
Astfel, anchetatorii au investigat un perimetru extins, care cuprinde 50 de străzi, dintre care nouă principale, şi aproximativ 200 de blocuri, și au identificat alte 25 de camere de supraveghere video, ridicând imaginile surprinse de acestea.

Sunt efectuate mai multe activități de cercetare și criminalistice. Au fost identificate și alte camere de supraveghere și sunt vizionate imaginile.
Facem apel la cei care îl recunosc pe bărbatul surprins în imagini să apeleze prin sistem 112 poliția, sau să se adreseze celei mai apropiate secții

– Poliția Română.

Anchetatorii au făcut publice noi imagini cu suspectul, captate de camerele de supraveghere din zona incidentului. Bărbatul s-a plimbat zeci de minute în apropierea blocului, înainte de a-i aborda pe copii. La ora 10:16, suspectul a intrat în scara unui alt bloc din zonă. A urcat în lift, dar după doar două minute a ieşit din bloc.
Nu au mai trecut nici măcar 20 de minute până când i-a întâlnit pe cei doi copii care urmau să-i devină victime. Între timp, mii de oameni s-au mobilizat pe reţelele de socializare. Toţi au distribuit imaginea suspectului în speranţa că cineva îl va putea identifica. În unele cazuri, reacţiile au fost violente.

LEAVE A REPLY