Argeșeni la Protestul Diasporei la București. Imagini live

0
617

București. 10 august 2018. Câteva zeci de persoane din Pitești participă la protestul Diasporei din Piața Victoriei. Mii de oameni de oameni au ajuns în zona de protest și au apărut deja primele incidente. Manifestanții au forțat liniile forțelor de ordine și oamenii au urcat pe bulevardul din fața Guvernului. Jandarmii se chinuie să mențină ordinea, utilizând și gaz lacrimogen. Au loc mai multe ciocniri intre protestatari si jandarmi.

Dispozitivele de jandarmi s-au mobilizat în Piață, și-au făcut apariția și grupurile de scutieri și au blocat accesul spre clădirea Guvernului.

Update: Incident în Piața Victorieila mitingul diasporei. Două persoane au fost ridicate de jandarmi.

Un bărbat care a tulburat ordinea publică în Piaţa Victoriei a fost ridicat, vineri, de jandarmi, anunţă reprezentanţii Jandarmeriei Capitalei.

Bărbatul, în vârstă de aproximativ 40 de ani, ar fi tulburat ordinea publică în Piaţă, acesta fiind condus la o secţie de poliţie pentru a fi identificat şi a fi luate măsurile legale.

De asemenea, o persoană care avea asupra sa mai multe sprayuri cu vopsea, cu care intenţiona să participe la protest, a fost atenţionată de jandarmi că nu poate participa cu acele obiecte. Deşi, iniţial, s-a conformat, ulterior, bărbatul a revenit, iar jandarmii l-au condus la secţie pentru a fi legitimat şi sancţionat.

Aproximativ 400 de persoane sunt la aceasta ora în Piaţa Victoriei pentru marele miting al diasporei. Autorităţile au anunţat inca de azi dimineata că se fac controale pirotehnice preventive la maşinile parcate în zonă, pentru a fi evitat orice pericol.

Autorităţile au anunţat de diminaţă că se fac controale pirotehnice preventive la maşinile parcate în zonă, pentru a fi evitat orice pericol.

Zeci de mii de români din ţară şi din străinătate şi-au anunţat pe internet intenţia de a participa la protestul din această seară faţă de actuala guvernare

Oficial mitingul ar începe la 17 seara.

Sursa Video: Facebook Privesc.Eu

LEAVE A REPLY