Pitești. 23 august 2018 VIVO! Piteşti este cu gândul la joacă şi distracţie week-endul acesta şi îi invită pe fanii KENDAMA să urmărească live demonstraţiile incredibile ale lui Oase, Alpha şi membrilor Dkipa. Împătimiţii celui mai cool joc al momentului vor avea parte de trick-uri, premii şi un concurs inedit.
Kendama Fest a ajuns la VIVO! Piteşti. Vino alături de Oase şi Alpha, cei mai renumiţi jucători Pro Sweets Kendamas şi alături de membrii echipei Dkipa să-ţi demonstrezi îndemânarea în mânuirea celebrei jucării şi poţi câştiga super premii. Participă la concursul de trick-uri şi demonstraţii Kendama, organizat la VIVO! Piteşti, pe 25 august, de la ora 13.00.
Distracția și îndemânarea vor ridică nivelul de adrenalină atat pentru copii, cat si pentru părinţi. Organizatorii au pregătit premii pentru copiii care mânuiesc Kendama la nivel începător sau avansat, dar şi pentru părinţii care vor îndrăzni să se înscrie la un concurs inedit, având şansa să câştige o Kendama cu care pot exersa trick-uri alături de copiii lor.
Inscrierile se pot face la VIVO! Piteşti sâmbătă, 25 august, în zona scenei, în intervalul orar 13.00 – 14.00, cu o oră înainte de începerea concursului. Fiecare concurent va primi o brătară cu numărul de participare. Concursul este împărţit în două categorii, beginner şi pro, la care pot participa concurenţi indiferent de vârstă. La fiecare categorie vor fi premiate locurile 1, 2 şi 3. Pe toată durata evenimentului vor avea loc minigame-uri cu premii surpriză (kendama, jammer, flick board, tricou, etc).
Demonstratiile de Kendama susţinute de Oase şi Alpha, precum şi de membrii echipei Dkipa vor avea loc în pauzele dintre concursuri. Cea mai tare competiţie Kendama, premii cool şi un super spectacol, vă aşteaptă sâmbătă la VIVO! Pitesti.
Premiu, caut câştigător
Ultimul voucher de cumpărături în valoare de 1000 de lei îşi aşteaptă câştigătorul. Profită de reducerile verii din VIVO! Piteşti, fă cumpărături de minim 100 de lei până pe 26 august şi poţi fi norocosul castigator al unei sesiuni de shopping de 1000 de lei. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii la concurs prin intermediul aplicaţiei online din Biroul de Informaţii cu un bon de cumpărături de minim 100 de lei, emis de orice magazin din incinta complexului comercial. Urmăreşte site-ul VIVO! Piteşti luni să vezi dacă ai câştigat ultimul premiu pus în joc la campania verii!
Regulamentul loteriei precum şi mai multe detalii despre evenimentul Kendama puteti afla pe www.vivo-pitesti.com si pe pagina https://www.facebook.com/VIVOPitesti.
Duminica este dedicată copiilor la VIVO! Piteşti