Cum a fost la nunta fiului lui Dragnea. Scandal și sute de invitați din PSD. Liderii din Argeș, prezenți

0
1628

București. 27 august 2018. Valentin Dragnea, fiul liderului PSD Liviu Dragnea, s-a căsătorit duminică. Petrecerea a avut loc la Palatul Snagov, unde au fost invitaţi toţi parlamentarii şi primarii importanţi ai PSD. Naş a fost Sorin Paul Stănescu, afacerist cu greutate în domeniul agricol şi veterinar, prieten de familie cu Dragnea. De frica huiduielilor, liderul PSD a mutat cununia religioasă de la biserica Sfântul Elefterie din centrul Capitalei la capela de la Snagov. La eveniment au participat și lideri ai PSD Argeș, precum președintele organizației Argeș Șerban Valeca sau secretarul Camerei Deputaților Mircea Drăghici. Au fost prezenți și alți parlamentari de Argeș.
Socrul lui Dragnea este preot chiar la biserica Sfântul Elefterie.
Câţiva protestatari i-au întâmpinat pe nuntaşi cu mesaje anti-PSD. „Nuntă cu penali”, „M… PSD”, „Casă cu gratii pentru tată socru”, „Fără penali” sunt mesajele de pe pancartele protestatarilor.
Liviu Dragnea i-a omenit pe jurnalişti cu fursecuri, sucuri şi apă minerală.
Codrin Ştefănescu, secretar general adjunct al PSD, a declarat că este „o nuntă fără dar”. ”Am pregătit un mic cadou pentru el sau ea care se va naşte. Sunt lucruri strict româneşti, tradiţionale. Liviu Dragnea e pregătit, psihologic, să fie bunic. Dar, nu ştiu dacă e însărcinată. Nu e o nuntă cu dar. Ne vom distra până în zori, eu voi rămâne până dimineaţă, vom petrece româneşte. I-am promis ginerelui că nu vom face politică, ci ne vom distra, vom dansa şi vom bea”, a spus Codrin Ştefănescu la Antena 3. Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat, sâmbătă, pentru Mediafax, că şi-a schimbat data vacanţei pentru a fi alături de liderul partidului, Liviu Dragnea, la nunta fiului acestuia, Valentin. ”Am schimbat data vacanţei pentru a fi alături de el în momentele astea, când singurul lui fiu, că mai are o fată, se căsătoreşte şi sigur că voi fi prezent cu mare drag. Domnul preşedinte a făcut invitaţiile, era normal fiind socrul mare, dar nu ştiu către cine a făcut, eu cred că a chemat în primul rând prietenii, oamenii care sunt apropiaţi din partid şi pe vechii lui camarazi. Sigur că a invitat persoane din partid pe care a crezut dânsul că vrea să le aibă alături la evenimentul acesta. Nu vă închipuiţi că a chemat toată floarea cea vestită a întregului PSD, nu a chemat aşa cum a fost vehiculat prin presă că vor fi toţi miniştrii mari, tot primarii de municipii, toţi preşedinţii de Consilii Judeţene, nici pe departe. Cei care au fost invitaţi cred că vor veni toţi”, a declarat pentru Mediafax Cătălin Rădulescu.