Pitești. 30 august 2018 Jurnalistul Victor Ciutacu a făcut o dezvăluire bombă și a anunțat că protestatarul care a murit la o săptămână era bolnav de leucemie în ultimul stadiu și că era membru al unui partid politic.
Victor Ciutacu a scris pe Facebook că, dacă tot a revenit din concediu cu chef de a da dezvăluiri, Ilie Gâzea, protestatarul decedat pe fondul unei hemoragii digestive, la scurt timp de la protestul diasporei, la care participase și fusese “gazat” de jandarmi, era de fapt foarte grav bolnav și membru al PNL.

“Daca tot m-am intors croit pe dezvăluiri, mai luați una, că-i grea meseria. Mortul revoluției diasporei avea leucemie în stadiu terminal, nu își mai ridicase ultimele analize și a fost adus la miting de colegii de partid de la PNL Teleorman. Hai, noapte bună!” a scris Victor Ciutacu noaptea trecută.

A refuzat să meargă la spital

Amintim că Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă anunțase că protestatarul care a murit la Spitalul din Alexandria se prezentase la una dintre ambulanţele SMURD aflate în Piaţa Victoriei, acuzând sângerare la nas. A primit îngrijiri medicale, însă a refuzat transportul la spital.