Andrei Gerea: Unica soluție pentru a putea acoperi creșterea pensiilor…

0
318

Pitești. 11 octombrie 2018 Fostul ministru al Energiei, vicepreședintele ALDE Andrei Gerea a afirmat la Antena 3 că măsura majorării pensiilor trebuie să fi dublată de o serie de programe economice și investiții.

“Este absolut justificată o temere de genul acesta, numai că timpul nu ne așteaptă. Dacă în decursul timpului genul acesta de măsuri, pe care le-a luat și guvernul Tăriceanu, la momentul respectiv, ar fi fost duse până la momentul în care am fi avut nște bani puși deoparte probabil că situația ar fi fost și mai proastă decât este în prezent.
Asta înseamnă că guvernul trebuie să aibă încredere în propriile forțe, în propria țară iar programele economice care vin și care trebuie să dubleze o astfel de măsură socială absolut justificată și binevenită și ele trebuie să fie pe măsură. Adică, ne așteptăm ca din toamna aceasta să vedem cum încet-încet și investițiile publice se duc la alt nivel. Chiar dacă avem un progres în ultima perioadă, este nevoie de mai mult”, a spus deputatul ALDE de Argeș Andrei Gerea.

LEAVE A REPLY