Vin banii pentru fermieri!

0
223

București. 15 octombrie 2018. Premierul Viorica Dăncilă a dat o veste bună fermierilor în deschiderea ședinței de Guvern.
”Începând de mâine, fermierii care au depus cereri unice de plată vor primi, în avans, subvențiile necesare, pentru efectuarea lucrărilor agricole de toamnă. Chiar în prima zi, 16 octombrie, o sută de mii de fermieri își vor primi banii, iar în următoarele zile, alți 350.000 de fermieri vor beneficia de plata în avans a subvențiilor.
Guvernul va acorda 70% din plățile directe și 85% din banii ce provin din fondul european agricol pentru dezvoltare rurală. În următoarele două săptămâni vor intra în agricultură 200 de milioane de euro doar din această formă de sprijin. Plătind la timp subvențiile, oferim fermierilor sprijinul de care au nevoie pentru pregătirea următorului an agricol. Le mulțumesc dlui ministru Petre Daea și colegilor de la APIA, Ministerului Agriculturii pentru munca depusă astfel încât plățile să se facă în avans” a spus Viorica Dăncilă, în deschiderea ședinței de Guvern.

LEAVE A REPLY