Pitești. 3 noiembrie 2018
Update 4 noiembrie: Polițistul împușcat este Marius Franțescu și este fiul preşedintelui PNL Mioveni, Costel Franţescu. Bărbatul lucra la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti și era angajat în Poliție încă din 2011. Polițiștii l-au găsit pe copil înfăşurat într-un sac.

Știre inițială: Un poliţist din Piteşti, de la Crimă Organizată, şi-a împuşcat copilul de 3 ani, apoi s-a sinucis. Asta cred anchetatorii care i-au găsit pe cei doi fără suflare, în apartamentul bărbatului. Poliţistul tocmai divorţase de soţie, iar cei doi împărţeau custodia copilului. Nimeni nu poate înţelege cum a fost posibilă o asemenea tragedie.
Mama copilului s-a impacientat când a văzut că bărbatul în grija căruia lăsase copilul nu mai răspunde la telefon. A alertat echipele de intervenție și a cerut ajutor ca să deblocheze ușa apartamentului din Pitești.

Pompierii au găsit în locuință o scenă de groază: bărbatul și copilul erau morți.

Prima ipoteză a anchetatorilor este că bărbatul, poliţist la Crimă Organizată, şi-a împuşcat copilul, apoi s-a sinucis.

Primele informații arată că poliţistul în vârstă de 29 de ani de abia încheiase divorțul de soția lui care lucrează la Serviciul Economic al Poliției din Pitești.

Cei doi aveau custodie comună asupra copilului.

Poliţistul fusese testat psihologic în ianuarie, când a fost declarat apt pentru îndeplinirea sarcinilor de serviciu.

Ore bune au stat anchetatorii în apartamentul în care s-a produs crima. Vor să înțeleagă cum a fost posibilă o asemenea tragedie.