București. 19 noiembrie 2018 Liderii social-democraţi se întâlnesc pentru şedinţa Comitetului Executiv, unde ar trebui să tranşeze subiectul remanierii guernamentale. O altă decizie extrem de importantă o priveşte pe Gabriela Firea, care astăzi va afla dacă rămâne în PSD. Liderii social democraţi au ţinut aseară o şedinţă în care i-au retras sprijinul politic primarului general al Capitalei. Gabriela Firea, îşi asumă criticile pe care le-a adus conducerii formațiunii.
Mihai Fifor a anunţat luni că şi-a depus demisia din funcţia de ministru al Apărării, susţinând că vrea să întărească echipa PSD pentru a pregăti următoarele alegeri.

Am prezentat și colegilor mei, doamnei prim-ministru, domnului Liviu Dragnea mulțumiri pentru încrederea pe care mi-a acordat-o, în două rânduri, ca ministru al Economiei și ca ministru al Apărării Naționale, am avut un mandat cât se poate de bun și sper că nu am înșelat încrederea nimănui, pe de altă parte am făcut o analiză foarte serioasă, am văzut ceea ce s-a întâmplat în ultimele luni și am considerat că pot să merg lângă echipă la partid să încercăm să pregătim cei doi ani foarte grei care urmează. Cred că este nevoie să întărim echipa și să putem să pregătim proiectele acestea extraordinar de importante. Am rugat-o și pe doamna prim-ministru și pe domnul președinte Dragnea să fie de acord să își depun mandatul și să pot să merg la partid să mă implic foarte serios, a declarat Mihai Fifor.