Pitești. 28 noiembrie 2018 Conducerea grupării roș-albastre a decis stadionul pe care-și va disputa de acum înainte partidele de pe teren propriu, până când va fi redeschisă Arena Națională. Astfel, partida cu Gaz Metan Mediaș, programată duminică 2 decembrie, de la ora 20:00, în cadrul etapei a 17-a, se va disputa la Pitești.
La scurt timp după apariţia informaţiilor că FCSB va juca la Piteşti, galeria lui FC Argeş a reacţionat şi şi-a exprimat pe un ton agresiv dezacordul privind posibilul acord dintre cele două cluburi.
“Ca o reacţie la ştirile din presă care spun că FC FCSB îşi va disputa ultimele meciuri din acest an pe Stadionul Nicolae Dobrin, noi, suporterii, ne expunem punctul de vedere. Suntem total împotriva acestei mutări şi vom face tot ce ne stă în putință pentru a nu lăsa acest lucru aberant să se întâmple.
Ultima oară când FC FCSB juca la Piteşti, echipa Piteştiului era în Liga a 3-a şi nu avea susținerea noastră, dar noi tot am dezaprobat public mutarea. Anulați acordul cu FC FCSB sau acceptați consecințele!”, au scris fanii piteşteni, pe Facebook.
Emil Săndoi, tehnicianul de la FC Argeş, se bucură de alegerea roş-albaştrilor. “Când am văzut că FCSB are probleme, am bănuit că vor alege varianta Pitești. Eu sunt antrenor, nu e problema mea, dar nu mă deranjează deloc. Cred că doar o dată o să ne suprapunem cu FCSB, dar nu e nicio problemă. Cred că și pentru oraș e foarte bine”, a spus Săndoi zilele trecute.