Un preot a fost găsit mort în altar, în Ajun de Crăciun, în altarul bisericii „Maica Precista” din Pitești (din spatele Institutului de Proietări, de pe strada Crinului) care are hramul „Intrarea în biserică a Maicii Domnului”. Alarma a fost dată de femeia care vinde lumânări la acest lăcaș de cult. La fața locului a intervenit Ambulanța, însă medicii nu l-au mai putut aduce la viață pentru că medicii au constatat că preotul era mort de mai multe ore.

Preotul găsit mort se numește Petre Marius Popescu și avea 50 de ani. Părintele fusese prezent la slujbele specifice sărbătorilor din această perioadă, însă de noaptea trecută nu mai era de găsit. Preoţii colegi au spus că părintele Popescu nu a mai răspuns la telefon de duminică seară.

În urma cercetărilor s-a stabilit că pe corpul preotului nu există urme de violenţă. Acesta era cunoscut ca fiind cardiac. Cel mai probabil a decedat din cauza unui infarct miocardic. Trupul neînsufleţit a fost transportat la morga pentru autopsia care va stabili cu certitudine cauza decesului.