Drăghici: În mediul Online suntem atacați cu miniciuni

0
281

Prezent la Târgu-Jiu, filiala PSD Gorj, alături de Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu, Mircea Drăghici le-a vorbit celor prezenți despre importanța unei comunicări corecte. Mircea Drăghici, trezorierul PSD, a fost numit de conducerea partidului șef de campanie pentru următoarele tururi de alegeri și este și președintele PSD Online. Drăghici se va ocupa în campaniile care vor urma de ceea ce înseamnă social media. Acesta își dorește ca fiecare filială din țară să fie cât mai pregătită pentru ceea ce va urma, pentru că este o luptă importantă pentru țară. Tocmai de aceea, Mircea Drăghici le-a spus social-democraților prezenți că prima provocare pe care o lansează este aceea de-a deschide site-ul guvernarepsd.ro.
“Mă bucur că astăzi sunteți mai mulți în sală decât ați fost invitați. Înseamnă că interesul pentru evenimentul de astăzi este unul crescut, unul intens și este normal să fie așa pentru că astăzi la Târgu Jiu, înțeleg, va fi una nouă (…). Mă aștept să găsesc la dumneavoastră toată energia necesară pentru implicarea în următoarele campanii electorale. Și vorbesc despre viitoarele campanii electorale pentru că am fost desemnat de către conducerea partidului să conduc următoarele campanii din punct de vedere comunicare, media și online, social media. Spunea domnul primar care este și președinte că fiecare dintre dumneavoastră știe ce are de făcut, că ați învățat de-a lungul bătăliilor pe care le-ați avut în campanii, la milimetru, ce trebuie făcut. Întotdeauna este loc de mai bine.

Ați văzut că în ultimul timp bătăliile încep să se ducă în mediul online și aici noi mai avem de învățat. În marile bătălii, infanteriștii sunt cei care duc greul. Ei, pe flancul din față, sunt cei mai expuși la pierderi, și sunt cei care au nevoiea cea mai mare la energie pentru a putea determina greul din spate, al armatei, să vină decisiv și să câștige. În mediul online suntem pângăriți, suntem murdăriți, se aruncă mizerii și minciuni la adresa liderilor noștri. Este momentul în care și dumneavoastră să intrați în teren, în câmpul bătăliei și să aveți lângă afiș, platforma electorală și broșură, să aveți ca lopățică de infanterie telefonul mobil.”