Jandarmeria Argeș, dotare model în România

0
6226

n prezența prefectului Emilian Dragnea și a subprefectului Adrian Bughiu, comandatul Jandarmeriei Argeș Gheorghe Lupescu a prezentat noile autoutilitare intrate în dotarea inspectoratului argeșean. De astăzi, județul Argeș se poate lăuda cu cel mai modern centru de telecomunicații speciale. Acesta va fi utilizat pentru prima dată sâmbătă, la Curtea de Argeș, la acțiunile Jandarmeriei de asigurare a ordinii publice generate de înmormântarea Regelui Carol al II-lea la noua Catedrală Arhiepiscopală și Regală.
Chiar dacă fiecare județ are un astfel de centru de telecomunicații speciale, cel aflat în dotarea Inspectoratului din Argeș este cel mai modern și mai complex din țară. Utilitara a intrat în dotarea Jandarmeriei în urmă cu aproximativ două luni, însă a fost modificat pentru a se preta noii utilități și recent a fost predat Jandarmeriei.
Modificat la Romturingia, în Câmpulung, a fost și Dusterul care va fi utilizat de jandarmi la intervențiile în zone de conflict sau incidente cu violență, dar și în zonele unde se intervine pentru a se stopa furtul de lemne.