5 idei de buchete de flori din mătase pe care le poţi oferi naşei la nuntă

5 idei de buchete de flori din mătase pe care le poţi oferi naşei la nuntă

Naşa ta de cununie este una dintre cele mai importante persoane din viaţa ta. Astfel, este important să ştii că ea are un rol semnificativ de-a lungul anilor şi că te poţi bucura de întreaga ceremonie din ziua voastră specială, punând accent pe fiecare detaliu. La nuntă, naşa primeşte un buchet special, care, de cele mai multe ori, se asortează cu tematica nunţii sau cu buchetul de mireasă. Naşa ta poate să aibă un buchet realizat din flori de mătase elegante, rafinate şi delicate. Aici găseşti mai multe informaţii despre aceste tipuri de buchete deosebite. Iată 5 idei de buchete de flori de mătase pe care le poţi face cadou naşei la nuntă şi care vor fi perfecte pentru fotografiile care vor rămâne mărturie peste ani:

  1. Cumpără un buchet de flori din mătase cu trandafiri pentru a avea aceleaşi tipuri de flori precum restul aranjamentelor prezente la nuntă

Dacă buchetul de mireasă sau aranjamentele florale de pe mesele invitaţilor sunt realizate din trandafiri, atunci poţi opta pentru un buchet din flori de mătase cu trandafiri asortaţi. Vei putea să te bucuri de o reacţie frumoasă a naşei tale atunci când îi dăruieşti acest tip de buchet deosebit. Florile de mătase sunt rezistente, frumoase, iar tu poţi alege oricând anumite decoraţiuni care pot să facă parte din aspectul general al buchetului ales. Poţi lua anumite broşe, panglici sau decoraţiuni care vor umple vizual imaginea generală.

  1. Poţi cumpăra flori de mătase cu bujori mov şi albi, cu nuanţe uşor diferite pentru a avea un aspect perfect natural

Pentru a avea parte de un buchet care este potrivit pentru o nuntă de primăvară, poţi opta pentru o variantă cu bujori mov cu nuanţe uşor diferite pentru un plus de calitate. Buchetul va avea un aspect natural, elegant, fin. Naşa poate avea o rochie mov la cununie sau alte accesorii care se vor potrivi pentru a se asorta complet cu imaginea construită.

  1. Un buchet de margarete din mătase este perfect pentru o nuntă în aer liber vara

Dacă ai o nuntă de vară pe care o petreci în aer liber, atunci poţi alege să cumperi naşei un buchet cu margarete. Acestea sunt foare frumoase, vesele şi delicate. Vor atrage atenţia tuturor invitaţilor pe care îi ai. De asemenea, buchetul va fi perfect pentru a realiza fotografii deosebite în aer liber.

  1. Un buchet galben cu trandafiri şi orhidee poate să fie spectaculos pentru ziua specială a nunţii

Orhideele şi trandafirii galbeni sunt flori foarte apreciate pentru frumuseţea lor, aşadar, poţi să optezi pentru un buchet spectaculos realizat cu această combinaţie de plante nemuritoare. Buchetul galben va fi perfect pentru un buchet de naşă, pentru a scoate în evidenţă orice ţinută.

  1. Un buchet cu bujori complet albi poate să fie feeric şi special

O altă variantă perfectă pentru buchetul naşei este cea în care se folosesc bujori complet albi, fără verdeaţă. Această opţiune va fi permanent apreciată pentru simplitate şi feminitatea pe care o emană.

Alte stiri

Leave a Comment

55 + = 65