Ce a dezvăluit investigația privind decesul actorului din serialul “Friends”, Matthew Perry. Concluziile raportului de autopsie.

Ce a dezvăluit investigația privind decesul actorului din serialul Friends Matthew Perry

Autoritățile din Los Angeles și Agenția pentru Controlul Drogurilor din SUA au inițiat o investigație referitoare la decesul popularului actor din “Friends”, Matthew Perry. Acesta a fost descoperit decedat în octombrie 2023, ca urmare a efectelor acute ale anestezicului ketamină.

Conform agenției de presă APNews, căpitanul poliției din Los Angeles, Scot Williams, a confirmat că investigația legată de moartea lui Perry nu a fost încheiată niciodată.

„Pe 29 octombrie 2023, a fost efectuată o autopsie a domnului Perry de către Departamentul de Medicină Legală din Los Angeles. La 15 decembrie 2023, rezultatele autopsiei au indicat că domnul Perry a murit din cauza efectelor acute ale ketaminei” – Comunicat LAPD

De asemenea, pe baza concluziilor medicului legist, ancheta privind circumstanțele morții domnului Perry continuă.

Actorul Matthew Perry a fost găsit decedat într-o cadă cu hidromasaj în locuința sa din Los Angeles pe 28 octombrie. La acel moment, autoritățile au afirmat că nu existau indicii care să sugereze o crimă.

Detalii dezvăluite de autopsie Conform raportului de autopsie obținut de EW, pe lângă efectele ketaminei, au contribuit la decesul lui Perry și înecul, boala coronariană, precum și efectele buprenorfinei. Buprenorfina, un medicament prescris utilizat în tratamentul dependenței de opioide, a fost identificată în sistemul său.

Ancheta a relevat că Perry participase la o terapie de infuzie cu ketamină, care este folosită pentru a ajuta în cazurile de depresie, anxietate, PTSD, probleme legate de consumul de droguri și alcool, durere cronică, printre altele.

Cu toate acestea, autopsia a indicat că ketamina găsită în corpul său nu provenea de la ultima sesiune de tratament, care se desfășurase cu aproximativ o săptămână și jumătate înainte de decesul actorului.

Autopsia a determinat că decesul lui Perry a fost provocat de o „modalitate nedeterminată de administrare a drogului”, iar „efectele letale principale au fost suprastimularea cardiovasculară și depresia respiratorie”.

Matthew Perry este cel mai bine cunoscut pentru interpretarea personajului sarcastic, dar adorabil, Chandler Bing din serialul “Friends” al NBC, un serial care a devenit un fenomen cultural după premiera sa din 1994 și care a durat 10 sezoane.

Perry a împărțit ecranul timp de un deceniu cu colegii săi de sitcom Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow și David Schwimmer.

În 2022, Perry a lansat o carte de memorii, “Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing”, în care a abordat intersecția dintre cariera sa și luptele personale cu dependența.

Sursa foto: Sky.com

 

Alte stiri

Leave a Comment

10 + = 19