Ce tip de geantă vă ajută să obțineți ținute vestimentare coordonate?

Ce tip de geantă vă ajută să obțineți ținute vestimentare coordonate

Gențile reprezintă mai mult decât un simplu accesoriu pentru multe femei. Sunt articole indispensabile, care adăpostesc cele mai importante lucruri necesare pe tot parcursul zilei. Pentru că dețin o importanță estetică și funcțională atât de semnificativă, achiziționarea unei noi genți necesită multă atenție și implicare. Pentru unele femei, alegerea unei noi genți este un motiv de bucurie, mai ales dacă sunt în căutarea unei genți la modă sau într-o anumită culoare. Însă, pentru acele femei care apreciază confortul, versatilitatea și funcționalitatea unei genți, alegerea unui nou model poate fi o sarcină destul de dificilă. Majoritatea femeilor selectează pur și simplu un tip de geantă pe baza ultimelor tendințe de modă sau încearcă să își aleagă o nouă geantă care să se potrivească și cu celelalte accesorii pe care le dețin.

Deși coordonarea accesoriilor cu noua geantă, precum și noile tendințe sunt importante pentru  a obține un aspect impecabil, poate fi necesar să luați mai mulți factori în considerare la alegerea unei noi genți:

Dimensiunea genții

Alegerea unei genți de dimensiune potrivită este la fel de importantă ca alegerea unei perechi de blugi de mărimea potrivită. Dacă dimensiunea noii genți nu este potrivită pentru propria constituție corporală, poate să scoată în evidență acele trăsături pe care ați dori să le estompați sau poate să umbrească trăsăturile cele mai frumoase. De exemplu, persoanele înalte ar trebui să evite să poarte genți de mici dimensiuni, deoarece diferența dintre înălțimea persoanei și dimensiunea genții va fi accentuată. La alegerea dimensiunii genții, trebuie să țineți cont și de articolele pe care obișnuiți să le depozitați în geantă. În general, gențile tip tote și ruscacurile tind să fie mai încăpătoare, dar nu sunt necesare dacă obișnuiți să depozitați doar o mână de lucruri esențiale, cum ar fi un portofel, cheile de la mașină și de la casă, ochelarii de soare, telefonul și un pachet cu șervețele. Pentru aceste câteva articole, sunt mai potrivite gențile crossbody. Verificați gama de genți de damă de la Toronero pentru a explora o varietate de stiluri de genți din piele care vă răspund tuturor cerințelor.

Stilul și forma genții

Există nenumărate stiluri de genți din care puteți alege și, de la un an la altul, apar noi tendințe care duc la apariția unor modele noi de genți. În ciuda tendințelor care apar și dispar, este esențial să alegeți un model de geantă din piele care să vă avantajeze silueta. Ca o regulă generală, forma genții ar trebui să fie opusă consituției corporale. Ochii celor din jur vor fi atrași în mod natural către acea zonă a corpului pe care o atinge geanta. Puteți folosi această strategie pentru a vă achiziționa o geantă care să echilibreze formele corpului.

Culorea genții

Când vine vorba de selectarea unei noi genți, culoarea este cel mai simplu criteriu. Un mod clasic și rapid de a obține ținute coordonate zi de zi presupune să vă asortați culoarea genții cu cea a pantofilor. Ținutele în culori mai îndrăznețe au nevoie de genți într-o culoare neutră, în timp ce piesele vestimentare cu un aspect mai simplu pot fi revigorate cu o geantă într-o culoare mai vibrantă sau cu un imprimeu atrăgător.

Alte stiri

Leave a Comment

6 + 1 =