DJ Hardwell a părăsit scena după 10 minute la SAGA 2024

hardwell-saga

DJ Hardwell a avut o reacție vehementă pe scena de la SAGA Festival 2024, unde trebuia să susțină un show. După doar 10 minute pe scenă, artistul a aruncat căștile și a criticat organizatorii în fața publicului, încheindu-și astfel prestația. Hardwell, DJ și producător olandez de renume mondial, și-a început show-ul în uralele și aplauzele fanilor la SAGA Festival 2024. Însă, după câteva minute de mixat, el și-a aruncat căștile, nemulțumit de diverse probleme. A luat microfonul și a spus publicului că a venit din Olanda pentru ei, dar nu poate continua să mixeze.

Hardwell la SAGA Festival 2024: „Totul este dezamăgitor”

Artistul a susținut că echipamentul tehnic era defect, că nu a primit bani de la organizatori pentru show și că totul era „dezamăgitor”. „Stați, dați-mi un moment. Sunt aici. Am venit tocmai din Olanda ca să fiu în fața voastră. Sunt aici. Sunt aici. Despre asta vorbesc. Dați-mi voie să fiu sincer. Acest festival nu mi-a dat niciun ban pentru show-ul din seara asta. Dar totuși am venit. Iar echipamentele, totul e de r***t. Nimic nu funcționează. Sunt aici pentru voi, Saga, și vreau să pun muzică pentru voi. Tot echipamentul, totul este dezamăgitor. Nu pot să pun muzică. Mi-e imposibil să prestez. Întregul pupitru al DJ-ului e de rahat. Chiar îmi pare rău!”, a spus Hardwell pe scenă, în fața tuturor.

Iată și momentul video cu întreaga scenă.

După scandalul creat de DJ Hardwell, organizatorii au reacționat și au transmis un mesaj pe pagina oficială de Facebook a festivalului. Aceștia au afirmat că DJ Hardwell a fost plătit pentru prestația sa.

Ei bine, Hardwell, ne pare rău că Rita Ora, Sickick, Loreen și toți DJ-ii de pe alte cinci scene au reușit să cânte în prima zi de SAGA, iar tu nu. Echipamentul a venit tocmai din Olanda, la fel ca tine. Același set pare să funcționeze perfect pentru Will Sparks chiar acum. Am muncit enorm pentru a construi SAGA din acest an pentru artiștii noștri (…). Am fi rezolvat orice problemă tehnică fără efort și rapid, dacă ne-ai fi permis și nu ți-ai fi oprit setul atât de repede. Am făcut tot ce am putut pentru a-ți satisface cerințele, inclusiv plățile convenite. Ne pare rău pentru fanii tăi și ai noștri. Le-ar fi plăcut să te vadă în sfârșit cântând în București. Numai dragoste și îți dorim toate cele bune. SAGA” , se arată în comunicatul transmis de cei de la SAGA Festival.

Sursa text+foto: Libertatea.ro

Alte stiri

Leave a Comment

12 − 10 =